Proiectat de profesioniști

Proiectul DÂMBOVIȚA 10 a fost gandit de către GRN Studio Desing, o firma de arhitectură cu experiență în domeniu și care este conectată la cele mai noi tehnologii de proiectare.

În alcătuirea proiectului s-a ținut seama de elemente importante precum calitatea solului ce s-a determinat atât pe baza unui studiu realizat în urma unor foraje (studiu geotehnic) precum și pe baza a mai multor elemente precum hărți seismice, analiza modală, analiza forței seismice, a mișcării solului, ș.a.m.d.

De asemenea s-a ținut cont de absolut toate elementele, de la viteza vântului până la cantitatea de zăpadă cazută într-un an, luând în calcul atât cele mai pesimiste scenarii cât și evoluția acestora în viitor. S-au efectuat măsurători și calcule astfel încât putem garanta că proiectarea și construcția rezultată în urma acesteia sunt perfect sigure și în concordanță cu toate normele în vigoare.

Compartimentare inteligentă

Garsonierele si apartamentele cu 2 si 3 camere din proiect sunt decomandate. Această variantă cu toate camerele separate reprezinta cea mai bună utilizare a spațiului; suprafețele apartamentelor sunt calculate și optimizate, astfel încât să beneficiezi la maximum de spațiul achiziționat, fără pierderi inutile. Compartimentarea decomandată îți oferă intimitate și flexibilitate. Astfel, apartamentele sunt potrivite atat pentru cei care își întemeiază o familie, cat si pentru studenți sau investitori.

Cere mai multe informații

Sunt de acord ca reprezentantii Dâmbovița 10 sa ma contacteze, implicit ca datele mele personale sa fie folosite numai și numai pentru a notifica echipa Dâmbovița 10 cu privire la solicitarea mea.

Folosește formularul alăturat sau contactează-ne direct: