Proiectul DÂMBOVIȚA 10 a fost executat de către GRN Studio Desing, o firma de arhitectură cu experiență în domeniu și care este conectată la cele mai noi tehnologii de proiectare.

În alcătuirea proiectului s-a ținut seama de elemente importante precum calitatea solului ce s-a determinat atât pe baza unui studiu realizat în urma unor foraje (studiu geotehnic) precum și pe baza a mai multor elemente precum hărți seismice, analiza modală, analiza forței seismice, a mișcării solului, ș.a.m.d.

De asemenea s-a ținut cont de absolut toate elementele, de la viteza vântului până la cantitatea de zăpadă cazută într-un an, luând în calcul atât cele mai pesimiste scenarii cât și evoluția acestora în viitor. S-au efectuat măsurători și calcule astfel încât putem garanta că proiectarea și construcția rezultată în urma acesteia sunt perfect sigure și în concordanță cu toate normele în vigoare.

Adresa ta de acasă

Str. Dambovita, nr. 10, Grozavesti, Bucuresti

Cere mai multe informații

Sunt de acord ca reprezentantii Dâmbovița 10 sa ma contacteze, implicit ca datele mele personale sa fie folosite numai și numai pentru a notifica echipa Dâmbovița 10 cu privire la solicitarea mea.

Folosește formularul alăturat sau contactează-ne direct: