Fundația și structura de rezistență

Două elemente deosebit de importante în realizarea unei construcții le reprezintă fundația și structura de rezistență. Acestea sunt practic scheletul unei clădiri și trebuie să fie bine proporționate, de calitate și foarte sigure.

Ne-am asigurat că fundația și structura de rezistență sunt realizate din materiale solide și sigure. Astfel, fundația este de tip continuu, cu radier general din beton armat tip B360, iar armarea s-a realizat folosind fier beton striat de 12 mm grosime. Structura este alcătuită din pereți, stâlpi și cadre din beton armat, asigurând rezistență și stabilitate. 

 

Inchiderile perimetrale și compartimentarea

Închiderile perimetrale sunt zidurile exterioare și dintre apartamente ale clădirii iar închiderile de compartimentare sunt reprezentate de către zidurile dintre camerele unui apartament. Aceste închideri reprezintă elemente importante din alcătuirea clădirii și implicit a viitoarei locuințe, deoarece de calitatea acestora depinde în mare măsură confortul termic, fonic și nu în ultimul rând financiar.

Atat pentru exterior, cat si pentru inchiderile dintre apartamente și dintre camerele aceluiași apartament am ales să construim pereții din blocuri ceramice de tip porotherm care sunt 100% alcătuite din componente naturale, sunt rezistente la foc și sunt foarte bune izolatoare termice și fonice. Mai mult, acest material asigură un microclimat sănătos în interiorul locuințelor.

Toți peretii exteriori sunt înveliți întru-un sistem termoizolant format din polistiren expandat de cel putin 10 cm grosime.

 

Tâmplăria și instalațiile

Tâmplăria este unul dintre cele mai importante elemente din cadrul unei construcții. De calitatea acesteia depinde atât confortul termic și fonic cât și “confortul” financiar.

Și pentru că folosim numai materiale de ultimă generație am ales pentru proiectul nostru tâmplăria de tip TRIPAN ce are în componență 3 rânduri de geam de la Salamander. Aceasta este cea mai bună soluție pentru reducerea condensului și micșorează consumul de energie cu până la 60% mai mult decât geamul termopan low-e cu argon.

Instalațiile alese te scapă de grija țevilor sparte sau a prizelor arse. Acestea au o garanție de 50 de ani oferită de producător și sunt realizate astfel încât dacă apar probleme, să fie ușor de înlocuit.

 

Finisajele interioare

Pentru finisaje am ales companii cu renume în domeniu pentru a asigura un nivel de calitate premium, astfel:

  • Gresia și faianța sunt marca MARAZZI, import Italia. MARAZZI este un lider mondial în domeniul plăcilor ceramice;
  • Parchetul este de la EGGER, import Austria și Germania de calitate superioară. EGGER este liderul European în materie de semifabricate din lemn și unul dintre lideri în producerea parchetului de calitate superioară.
  • Uși de interior pline PORTA DOORS, un brand care a crescut de la an la an, iar calitatea produselor alese pentru proiectul nostru este premium.
  • Baterii RAMON SOLER. RAMON SOLER este înființată în 1890 în Barcelona, fiind cea mai veche companie spaniolă și unul din liderii mondiali în domeniul bateriilor sanitare.
  • Instalațiile termice și sanitare sunt realizate cu țevi marca REHAU.
  • Instalațiile electrice respectă toate normele tehnice și sunt gândite să asigure confortul oricărei familii moderne. Astfel beneficiați de circuite separate pentru aparatele de aer condiționat, de sigurante cu disjunctor, de conexiuni TV și prize Internet.

Cere mai multe informații

Dâmbovița 10 are nevoie de datele tale pentru a te putea contacta în scopul solicitat. Datele tale personale vor fi utilizare numai și numai pentru a notifica echipa Dâmbovița 10 cu privire la solicitarea ta.

Folosește formularul alăturat sau contactează-ne direct: