Fundația și structura de rezistență

Două elemente deosebit de importante în realizarea unei construcții le reprezintă fundația și structura de rezistență. Acestea sunt practic scheletul unei clădiri și trebuie să fie bine proporționate, de calitate și foarte sigure.

Ne-am asigurat că fundația și structura de rezistență sunt realizate din materiale solide și sigure. Astfel, fundația este de tip continuu, cu radier general din beton armat tip B360, grosime de 1,5 metri iar armarea s-a realizat folosind fier beton striat de 12, 16 sau 18 mm grosime. Structura este alcătuită din stâlpi, grinzi și cadre din beton armat, asigurând rezistență și stabilitate. 

 

Inchiderile perimetrale și compartimentarea

Închiderile perimetrale sunt zidurile exterioare și dintre apartamente ale clădirii iar închiderile de compartimentare sunt reprezentate de către zidurile dintre camerele unui apartament. Aceste închideri reprezintă elemente importante din alcătuirea clădirii și implicit a viitoarei locuințe, deoarece de calitatea acestora depinde în mare măsură confortul termic, fonic și nu în ultimul rând financiar.

Atat pentru exterior, cat si pentru inchiderile dintre apartamente și dintre camerele aceluiași apartament am ales să construim pereții din blocuri ceramice de tip porotherm care sunt 100% alcătuite din componente naturale, sunt rezistente la foc și sunt foarte bune izolatoare termice și fonice. Mai mult, acest material asigură un microclimat sănătos în interiorul locuințelor.

Toți peretii exteriori sunt înveliți întru-un sistem termoizolant mixt, format din polistiren expandat de cel putin 10 cm grosime si vata minerala de sticla.

 

Tâmplăria și instalațiile

Tâmplăria este unul dintre cele mai importante elemente din cadrul unei construcții. De calitatea acesteia depinde atât confortul termic și fonic dar și confortul financiar.

Și pentru că folosim numai materiale de ultimă generație am ales pentru proiectul nostru tâmplăria de tip TRIPAN ce are în componență 3 rânduri de geam de la Salamander sau similar, de tipul 4 anotimpuri cu tenta inchisa. Aceasta este cea mai bună soluție pentru reducerea condensului și micșorează consumul de energie cu până la 60% mai mult decât geamul termopan clasic low-e cu argon.

Instalațiile alese te scapă de grija țevilor sparte sau a prizelor arse. Acestea au o garanții foarte mari oferite de producător și sunt realizate astfel încât dacă apar probleme, să fie ușor de înlocuit.

 

Finisajele interioare

Pentru finisaje am ales companii cu renume în domeniu pentru a asigura un nivel de calitate premium, astfel:

  • Gresia și faianța sunt din grupul MARAZZI, import Italia sau UE, Marazzi fiind un lider mondial în domeniul plăcilor ceramice;
  • Parchetul de 12 mm grosime, de la renumitul brand FLOOR EXPERTS, in 5 nuante naturale, Floor Experts fiind unul dintre cei mai mari producatori si distribuitori de parchet de calitate de pe piata europeana.
  • Uși de interior albe mate, marca PORTA DOORS, un brand care a crescut de la an la an, iar calitatea produselor alese pentru proiectul nostru este premium.
  • Uși de intrare in apartamente marca PINUM, gama Blindo, cu finisaj Rovere Grigio.
  • Baterii marca Grohe, a carei reputatie nu mai are nevoie de descriere. Este unul dintre cele mai cautate branduri din domeniul bateriilor sanitare, datorita calitatii si fiabilitatii in timp.
  • Instalațiile termice și sanitare sunt realizate cu țevi marca VALROM.
  • Instalațiile electrice respectă toate normele tehnice și sunt gândite să asigure confortul oricărei familii moderne. Astfel beneficiați de circuite separate pentru aparatele de aer condiționat, de sigurante cu disjunctor, de conexiuni TV și prize Internet in fiecare camera.
  • baile se predau complet echipate obiecte sanitare moderne, spre exemplu cada inchisa la fata cu finisaj, dus, lavoar suspendat, corp WC suspendat si rezervor WC ingropat in perete.

Cere mai multe informații

Sunt de acord ca reprezentantii Dâmbovița 10 sa ma contacteze, implicit ca datele mele personale sa fie folosite numai și numai pentru a notifica echipa Dâmbovița 10 cu privire la solicitarea mea.

Folosește formularul alăturat sau contactează-ne direct: